A tartós fiatalító kezelést a megfelelő időzítés is befolyásolja

botox

Ma már igen sokféle fiatalító kezelés áll a szépülni és fiatalodni vágyók rendelkezésére, azonban az elégedettséghez érdemes pár alapszabállyal tisztában lenni: a megfelelő kezelés típus kiválasztásával, és az időzítés fontosságával.

A május és a nyári hónapok az esküvők szezonja, és természetes, hogy a menyasszony a legszebb arcát kívánja mutatni az emlékezetes napon. Napjainkban azonban az arák nem csak a hamvasbőrű huszonévesekből kerülnek ki, nem ritka hogy harmincat meghaladva mondják ki az igent. Az idő múlását nem állíthatjuk meg a genetika mellett az életmódunk is jelentősen meghatározza, hogy a későbbiekben milyen ráncokkal kell szembenéznünk. Ma már számtalan szike nélküli kezeléssel találkozhatunk. A beavatkozások jelentősebb kockázat nélkül, orvos szakember által érhető el. Hogy a későbbi csalódásokat elkerüljük érdemes előzetesen tájékozódni, és szakember tanácsát kikérni.

Ha nagy és jelentős eseményre készülünk, mindenképp ajánlott időben felkeresni egy orvos esztétikai rendelőt, hiszen a legtöbbnél az eredmény teljességében csak 1-2 hét múlva mutatkozik meg. Előfordulhatnak egyéni bőrtípustól függően akár kisebb bevérzések is, habár ezek alapozással jól takarhatók, de kár lenne pont a fontos program közelébe időzíteni. Egyes kezelések, mint például a mélyhámlasztás kimondottan évszakfüggő, a nyári hónapok nem alkalmasak a fokozott UV-sugárzás miatt. Viszont a síelés szerelmeseinek is érdemes a szezon kezdete előtt elvégeztetni.

biostimulacio

Az elégedettség szempontjából jó tudni, hogy egyes kezelések milyen eredményt nyújtanak a problémánkra. Igen gyakori, hogy komplex beavatkozásra van szükség, például ha már az arc megereszkedett, akkor a botox kezelés önmagában nem hoz harmonikus és tökéletes eredményt.