0

Csillámtetoválás ragasztók, csillámporok

A csillámfestés és csillámtetoválás egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte, felnőttek és gyermekek köreiben is.
A csillámtetoválás nagy előnye a többi ismert és közkedvelt ideiglenes tetoválásokkal szemben, hogy tartóssága akár hetekig is eltarthat.
A bőrre felvitt minta vízálló, mindemellett a felhasználhatósága sokrétű; a csillámtetoválást nem csak bőrfelületre, de fémre, fára, vagy üvegre is felvihetjük.
A csillámtetoválás segítségével szebbnél szebb mintákkal díszíthetjük magunkat, már szinte bármilyen eseményre találhatunk megfelelő sablonokat, de a saját kreativitásunk szerint is alkothatunk. Köszönhetően annak, hogy a csillámtetováláshoz szükséges alapvető kellékek széles választékával találkozhatunk a boltok polcain (legyen szó színes csillámporokról, vagy sablonokról), akár otthon is könnyedén profi minőségű testdíszítéseket készíthetünk, de előtte fontos tájékozódni az alapanyagok minőségéről.

Csillámtetoválás ragasztó

Csillámtetoválás ragasztó

A biztonság és az egészség az elődleges szempont, hiszen ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, akár komoly allergiás reakciókkal (égéssel, duzzadással, kipirosodott bőrrel) is találkozhatunk, ezért a ragasztó és a csillámporok kiválasztásánál ügyelnünk kell arra, hogy csak a kifejezetten erre a célra alkalmas kellékeket vásároljuk meg.
Talán a ragasztó esetében a legfontosabb meggyőződnünk arról, hogy a tapadás minősége mellett az összetétele is megfelelő.
A csillámtetováláshoz szükséges bőrbarát ragasztó több kiszerelésben kapható, melyek változattól függően más-más darabszámú tetoválás elkészítéséhez elegendőek, de ez a kívánt minták méretétől is függ, így általában a csomagolásán feltüntetett szám csak tájékoztató jellegű.
A másik alapanyag, amire oda kell figyelnünk vásárláskor, a színes csillámpor.
Sokan nem tudják, de a hobbi és kreatív célra gyártott csillámporok összetétele nem megfelelő tetoválás készítéséhez, hiszen kemény műanyagot és fémet is tartalmazhatnak.
A kifejezetten csillámtetováláshoz alkalmas szabványos csillámporok viszont sok változatban elérhetőek; az üveges, vagy tégelyes csillámporok szinte már minden színben kaphatóak kicsiknek-nagyoknak, lányoknak-fiúknak egyaránt.

Dimensions.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.