0

Dínó park nyílt Zala megyében

Magyarország egy települését ellepték a dínók, de nyugalom, nem kell azonnal menekülőre fogni, a több millió éve kihalt őshüllők nem támadtak fel egyik napról a másikra. A dínók, akik ellepték Rezit csak élethű másaik az igaziaknak.
Rezi község Zala megyében található és körülbelül 1200-an lakják. Mégis olyan parkot hoztak létre a település szélén, mely semelyik másik hazai városban sincs, sőt a környező országokban is csak néhány. A közel 200 millió forintos beruházás során a Rezi Park Kft. életre keltett több dinoszauruszt is (persze csak képletesen).

Dínó park

A Balaton-felvidéki látványosság 2,3 hektáros területen helyezkedik el. A dínók az eredetiekkel azonos méretekben (a legnagyobb 7 méter) láthatóak. Azaz nem csak láthatóak, hanem hallhatóak is, mivel hangokat is ki tudnak adni, valamint pislognak, mozgatják végtagjaikat és fejüket. Remek lehetőség ez, hogy bárki közelebbről megismerhesse a ma már nem élő hatalmas állatokat.
A Rezi határában lévő parkban nem csak az őslényekben lehet “gyönyörködni”, kialakítottak még kötélpályát, mászható sziklatornyot, szörföző és csónakázó medencéket is. Így az oda látogató családok egy igazán tartalmas és szórakoztató napot tölthetnek el együtt.
A következő években tervezik a dínó park fejlesztését még több és még nagyobb őshüllő megépítésével, illetve a kalandpark egészének bővítésével.

További információk elérhetők a park weboldalán.

Dimensions.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.