Az élő kaszinó vonzóerő titka és minden, amit tudnia kell az élő kaszinóról

magyar kaszinó oldalak

Aligha létezik egy más ilyen iparág, amelyet ennyi újítás formált az elmúlt években, mint a szerencsejátékok piaca. Szinte naponta fejlesztenek új játékokat és funkciókat, hogy nagyszerű játékélményt biztosítsanak a játékosoknak, és az egyik ilyen újítás az élő kaszinók.

Az élő kaszinók ez talán az arany közép a szárazföldi és az online kaszinók között. Itt a játékosok helyet foglalnak a kívánt élő kaszinóasztalnál, és szerencsét próbálnak a krupié elleni játékban. Manapság majdnem az összes megbízható és legjobb online kaszinó rendelkezik az élő kaszinó részleggel, ahol több fajta élő játékot kínál a felhasználói számára.

Általában az összes legnépszerűbb kaszinójáték elérhető az élő kaszinókban, mint például a rulett, a blackjack, a baccarat, póker stb. A kommunikációs lehetőségeket tovább erősíti az élő chat funkció, amely a legtöbb kaszinóban a program része. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy kommunikáljanak a krupiékkal és a többi játékossal is, és olyan érzést keltsen, mintha egy igazi szárazföldi kaszinóban játszanának. Ha belegondolunk, hogy ehhez még a saját lakásunkból nincs szükségünk kilépni, akkor teljesen érthető, hogy miért annyira népszerűek az élő kaszinók.

A cikkünkben részletesen beszélünk az élő kaszinókról, hogy milyen sajátosságokkal rendelkeznek, milyen játékokat kínálnak és még sok más érdekes információt.

Miben különbözik az élő kaszinó a többi kaszinó játéktól?

Amikor megnyitja a magyar kaszinó oldalak vagy külföldi kaszinók egyikét, biztosan észrevette, hogy az különböző részekre van felosztva. Külön-külön van a kaszinó és az élő kaszinó rész. Nos, nézzük meg, hogy ezek miben különböznek egymástól:

 1. Kaszinó: itt található a legtöbb játék. Nyerőgépek, kártyajátékok, asztali játékok és más szórakozások. A kaszinóban található játékok, általában mind elérhetők ingyenesen, demó módban. És ehhez gyakran még regisztrálni sem szükséges.
 2. Élő kaszinó: az itt található játékok sajátossága, hogy a játékos nem a komputer ellen játszik, hanem egy élő osztó ellen, néha pedig még más játékosok ellen. Az élő kaszinóban nincsenek nyerőgépek. Az itt található játékok nem rendelkeznek demó móddal és nem játszhatók ingyen. Az élő kaszinó eljátszásához a kaszinó oldalon való regisztráció kötelező.

Hogyan kell játszani a krupiék ellen?

Előszőr is a krupiénak számos különböző tevékenységet kell végrehajtania a játék során. Először is, ő felelős mindenért, ami az asztalnál történik. Így, ha bármilyen kérdése van a játékkal kapcsolatban, az üzenetét a chaten írhatja be, és a krupié másodperceken belül szóban válaszol. A krupié szintén részt vesz az Ön és a többi játékos közötti megbeszélésekben is, hogy kiküszöböljék az esetleges bizonytalanságokat. Másodszor, az élő kaszinó krupiénak feladatai semmiben sem különböznek a földi kaszinó krupié feladatitól. Más szóval, megkeveri és kiosztja a kártyákat, forgatja a kereket a rulettben, és így tovább.

Az élő kaszinó játékok élő közvetítés formában zajlanak. Az élő közvetítést közvetlenül egy földi kaszinóból vagy speciálisan felszerelt stúdióból vezetik.

Míg a krupié körüli bútorok általában fizikaiak, bár egyes szolgáltatók számítógép által generált beállításokat is kínálnak, a fogadásokat egy virtuális felületen keresztül lehet megtenni. Például a rulettben az összes fogadási lehetőséget közvetlenül a képernyőn láthatja, és mindössze annyit kell tennie, hogy megteszi a kívánt tétet. Ezután vagy a krupié asztalra teszi, vagy megjelenik a virtuális fogadási asztalon. Ezt követően a játék a megszokott módon folytatódik.

Az élő kaszinó vonzóerő titka

Az élő kaszinójátékok előnyei és hátrányai

Az élő kaszinójátékok teljes körű szórakozást nyújtanak a játékosok számára. Számos előnnyel járnak, de hátrányok is vannak. Az előnyökből kiemelhetők:

 • Igazi kaszinó hangulat. Az élő kaszinók lényege, hogy olyan érzést keltenek, mintha egy igazi hagyományos kaszinóban játszana. Az egyetlen különbség az, hogy otthona kényelméből játssza. Azok számára, akik otthonról szeretnék élvezni egy igazi kaszinó hangulatát, érdemes élő kaszinójátékokat választaniuk, mivel az élő kaszinóban átélt érzelmek a legközelebb állnak egy földi kaszinóban átélt tapasztalathoz.
 • Interaktivitás és kommunikáció. Az élő kaszinójátékok a többi résztvevővel való interakciót is biztosítják. Ez azt jelenti, hogy nem kap számítógép által generált válaszokat. Valódi emberekkel fog játszani és kommunikálni. Még az arcukat is láthatja, és üzeneteken keresztül közvetlenül kapcsolatba léphet velük. Ha Ön közösségi szerencsejátékos, akkor ezt a funkciót előnyösnek találja.
 • Magas vetélkedés. Az élő kaszinójátékok egyik legnagyobb érdekessége a verseny. Vetélkedik az osztó ellen és más játékosok ellen. Minden játék rengeteg izgalmat, szenvedélyt és drámát hoz a játékosnak.
 • Biztonságérzés. Egy másik nagyszerű dolog az élő kaszinókban, hogy nagy biztonságérzést kelt. Ez egy oldalról azzal magyarázható, hogy élőben lát egy osztót. Figyelheti annak mozdulatait stb. Biztos lehet a játékkal kapcsolatban, hogy nincs benne manipuláció.

A hátrányokból a következőket lehet kiemelni:

 • A játékok választéka kisebb. Az online kaszinók élő kaszinó részlege nem mindig tud nagy választékot kínálni a játékosoknak.
 • Nincs lehetőség ingyen kipróbálni a játékot. Az élő kaszinóban a játékok nem rendelkeznek demó móddal, így nincs lehetőség ingyen játszani.

Népszerű élő kaszinó játékok

Az élő online kaszinókban sokféle játékot fog találni: kártyajátékok, asztali játékok, monopólium, show-k, és még sok más. Viszont vannak azok a játéktípusok, amelyek nagyobb népszerűséggel rendelkeznek és amelyeket a leggyakrabban választják a játékosok. Nézzük meg a népszerű élő kaszinó játékok rövid leírását:

 • Élő baccarat. Ha Ön kemény kaszinójátékos, valószínűleg már tudja, mi az a baccarat. Ezt a játékot évek óta játsszák, és továbbra is népszerű lesz. Lehetővé teszi, hogy egyjátékos asztalokon és többjátékos asztalokon is játsszon. A baccarat játékot egyszerű megtanulni. A tétek elhelyezése után két kétlapos kezet osztanak le, egyet a „banknak” (az osztónak vagy a „háznak”) és egyet a játékosnak. A játék célja az, hogy legfeljebb három kártyából a lehető legközelebb kerüljön a lap pontértéke a kilenchez.
 • Élő blackjack. Ez egy újabb csodálatos játék egy élő kaszinóban. Tudnia kell azonban, hogy a blackjacknek nagyon sok fajtája van. A legtöbb kaszinó a klasszikus hétüléses asztalt kínálja a játékhoz. Ha készen áll a stratégiára és a győzelemre, akkor ez a játék remek választás. A blackjack szabályai és menete nagyon egyszerűek. A játékot az osztó ellen játszunk, a nyerséhez közelebb kell kerülnünk, mint az osztó a 21-hez. Az osztó húz lapokat utoljára. Ha átlep a 21-et mindig veszít, az osztó kártyaitól függetlenül.
 • Élő rulett. Ez az egyik legrégebbi kaszinójáték, amelyet találhat. Az online rulett ugyanaz, mint az offline. Az élő rulett egy kaszinós rulettasztal minden izgalmát és feszültségét elhozza közvetlenül a képernyőjére. Az élő rulettben a kerék 37 rekeszt tartalmaz, melyek nullától 36-ig vannak számozva. A téteket bármilyen kombinációban lehet tenni, mind egyedi számokra, mind számcsoportokra, és ezek a tétek az asztal egy területére kerülnek, amelyet „belső rész”-nek neveznek. A „külső rész”-ben a számok különböző tulajdonságaira lehet fogadni, mindegyik szekció 18 számot fed le. Számos különböző lehetőség érhető el a magas vagy alacsony számoktól a páros vagy páratlan, illetve a piros vagy fekete számokig.
 • Élő póker. Ami az élő pókert illeti, itt kicsit más a helyzet, mivel a pókerből elég sok fajta létezik, és minden póker külön szabályokkal rendelkezik. A legnépszerűbb élő póker, amely a legtöbb online kaszinóban kínált – a Texas Hold’em. A szokványos Hold’emhez hasonlóan a legjobb ötkártyás pókerkéz nyeri a potot. Egy ante és egy opcionális bónusz tét elhelyezése után a játékosok két zárt kártyát kapnak, akárcsak az osztó. Ezután három közös kártya (a flop) kerül az asztalra. A játék lényege összeszedni ötlapos nyerőkombinációt.
 • Élő Sic Bo. Nem annyira népszerű, mint a feljebb felsorolt játékok, de mégis sok kaszinóban kínált. A Sic Bo egy klasszikus kockajáték, amely Ázsiából ered. Minden körben három kockát gurítanak el, a játékosokat pedig felszólítják arra, hogy jósolják meg a végeredményt. A ruletthez hasonlóan számos tétrakási lehetőség van, például páratlan/páros, magas/alacsony vagy a három kocka pontos összege.

Bónuszok az élő kaszinóban

Nagyon sok népszerű online kaszinó külön bónuszokat kínál az élő kaszinó részlegre, tehát ezeket a bónuszokat kivételesen az élő kaszinó játékokban lehet szerezni. A leggyakoribb élő kaszinó bónuszok:

–   ingyenes pénz. Általában az üdvözlő bónusz része vagy a befizetési bónusz része. Ez azt jelenti, hogy egy meghatározott befizetett összeg után, a kaszinó ennek az összegnek 100, 75 vagy 50% ajándékba ad a játékosnak.

–   élő cashback. Gyakori bónusz, amikor az élő kaszinó játékokra elköltött pénzösszeg valamilyen részét visszaadják a játékosnak. Ezt az összeg kötelező a megforgatásra.

–   reload bónuszok. Minél többet fizet be, annál többet kap. Ez egy gyakori kaszinó bónusz, amely arra bátorítja a játékost, hogy töltse fel az egyenlegét.

–   free roll bónusz. Tökéletes bónusz a pókerezőknek. Hiszen ilyen bónusszal a játékos részt vehet a pókerversenyen befizetés nélkül.

Összegzésként

Az élő kaszinó ez egy remek lehetőség belemerülni egy igazi földi kaszinó hangulatába az otthonunk kényelméből. Az online kaszinótól abban különbözik, hogy itt nem komputer ellen játszunk, hanem itt interakcióba lépünk egy igazi osztóval és más játékosokkal is. Az élő kaszinó sok előnnyel jár, bónuszokat kínál és remek élményeket biztosít. A hátrányokból kiemelhető az ingyenes játék hiánya és a kötelező regisztráció. Nem fog tudni demó módban kipróbálni a játékot. Viszont, ha az online kaszinó befizetés nélküli bónuszt kínál az élő kaszinó részlegre, akkor végül is sikerül ingyen játszani a játékot.