0

Fesztiválok Neked 2014-ben

Egyre közeledünk a hazai fesztiválszezon kezdetéhez, így minden zenerajongó készítheti a hátizsákot, a hálózsákot, a napszemüveget és a szalmakalapot.
Bármely zenei stílus is áll közel hozzád, szerencsére idén sem kell messzire menned, hogy világhírű fellépőket láthass, ugyanis a szervezők, mint minden évben, úgy most is gondoskodnak a megfelelő utánpótlásról.

Fesztivál

A kisebb költségvetésű fesztiválokon a magyar könnyűzene színe-java (például: Anna & The Barbies, Magashegyi Underground, Quimby, Brains, Depresszió, 30Y, Subscribe, stb.) megfordul majd. Ha olyan típus vagy, aki nem vágyik feltétlenül a több tízezres tömeghez, a külföldi sztárokhoz, csupán csak a barátaiddal szeretnél egyet szórakozni, mindenképp látogass el a legközelebbi fesztiválra. Ilyen lehet például a Pannónia Fesztivál Szántódpusztán, a Fishing On Orfű, az EFOTT Miskolctapolcán, a SZIN Szegeden, és még sorolhatnám, a tokaji Hegyalja Fesztivál kivételével, ugyanis az 2014-ben sokak sajnálatára elmarad.

A három nagy fesztivál pedig folyamatosan hozza nyilvánosságra a “nagy neveket”, de a lista lassan a végéhez közelít. Mindenesetre ilyen és ezekhez hasonló fellépőket láthatsz majd a világot jelentő deszkákon 2014-ben (mindezt persze a teljesség igénye nélkül):

VOLT fesztivál (Sopron, Július 2-6.) :
Icona Pop, Steve Aoki, MGMT, Thirty Seconds to Mars, Netsky, Nero, Arctic Monkeys

Balaton Sound (Zamárdi, Július 10-13.):
David Guetta, Fatboy Slim, Massive Attack, Armin van Buuren, Kraftverk, Beastie Boys, Basement Jaxx, Snoop Dogg

SZIGET fesztivál (Budapest, Augusztus 11-17.):
Placebo, Queens of the Stone Age, Calvin Harris, Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, The Prodigy, Lily Allen, Deadmau5, Axwell, Crystal Fighters, The Kooks, La Roux

Dimensions.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.