0

Kiegészítő szolgáltatások szórólap nyomtatáshoz

A különféle marketingeszközök tömeges használata okozta zajból nagyon nehéz kiemelkedni. A szórólap – mivel relatíve olcsó marketing eszköz – nagyon népszerű, a célcsoport azonban gyakran rugalmatlan a postaládájába kéretlenül bedobott papírokkal szemben és egy lendülettel küldi őket a szemétkosárba.
Mi tegyünk, hogy a miénkkel ne történhessen ez meg? Igyekezzünk olyan szórólapot kitalálni és legyártatni, amely felhívja magára a figyelmet, vonzó, érdekes. Gyakran a feltűnéshez már az is elég, ha a sok négyzetes és téglalap alakú szórólap közül egy óvatlan pillanatban kicsúszik kerek vagy más formára stancolt egyedi reklámeszközünk.

Szórólap

Szórólap

A stancolás nyomdai nyelven formára vágást jelent, minden olyan nyomdai termék ezzel az eljárással készül, amely nem csupán derékszögű sarkokat és egyenes éleket tartalmaz. A stancolás azonban nem csak a határoló élekre vonatkozhat, rendelhetünk bevágott, lyukasztott, belső felületen vágott nyomdai termékeket is. Ez utóbbi olyan belső – a papír éleit nem érintő – stanckivágást jelent a szórólap nyomtatás során, amely mondjuk hajtott terméknél láttatni engedi a harmadik oldalt, esetleg lehetővé teszi a szórólap felakasztását (pl. ajtókilincsre).
Különlegesség lehet a kiválasztott papír minősége is. Tény, hogy a magas minőségű és grammsúlyú papírok drágábbak, és ez nagy példányszámnál nagy árbeli különbséget jelenthet, ugyanakkor, ha hatékonyabbnak bizonyul az eszközünk, lehet hogy a következő szórólap nyomtatás kisebb példányszámban is elég lesz
További lehetőség a minőség emelésére a különféle fóliák és lakkok használata, ami exkluzívvá és igényessé teszi a szórólap megjelenését.

Dimensions.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.