0

Lézerdesign – lézerrel dekorált tárgyak körülötted, rajtad, sőt, a tányérodon!

Lehet a stílus keletiesen csipkés, romantikus vagy minimál, a lakberendezés, öltözködés, sőt a gasztronómia területén is trendy a lézerrel készített dekor. Az anyagok határtalan változatossága, színek és formák tökéletessége tervezők százait ihleti meg. Íme, néhány lélegzetelállító ötlet, amely élménnyé teszi a lakberendezést, az öltözködést, sőt az étkezést is.

Lézer a lakásodban

A lézervágás technikájával készült bútorok és kiegészítők különleges, légies, mégis ultramodern megjelenést biztosítanak lakásodnak. Nagy térben különösen jól mutatnak a finoman megmunkált felületek.

Lézervágott lakáskiegészítő

Akinek azonban nincs ennyi helye, az is feldobhatja lakását néhány kiegészítővel.

Lézervágott kiegészítők

Külön oldalt érdemelnének a világító falak, lámpák, mécsestartók, hiszen az áttört minták között kiszűrődő fény utánozhatatlan, mesebeli hangulatot teremt.

Lézervágott csillár

Lézer a szekrényedben

Ha szereted a csipkét, biztosan tetszeni fognak a lézertechnikával kivágott ruhák és kiegészítők. Nagy különbség, hogy míg a csipkeverő hosszú hónapokig dolgozhatna egy ilyen darabon, a modern technika segítségével néhány perc leforgása alatt kész a szövet. Sajnos az ilyen bonyolult, nagy figyelmet igénylő kézimunkát kevesen tudják megfizetni, ezért aztán a nők többsége boldogan kiegyezik a sokkal pénztárcakímélőbb megoldással. Persze ezek a ruhák is különlegesek, ráadásul kiegészítők serege választható hozzájuk. Ma már készítenek táskákat, cipőket, ékszereket is a lézervágás technikájával.

Ünnepnapokon, különleges alkalmakon szeretjük, ha az elénk kerülő étel is különbözik a megszokottól. Persze nagyon jól fel lehet dobni a vacsorát néhány színes zöldségnövénnyel, művészi kakaószórással is, de ha valami igazán lenyűgözőt akarunk, kereshetjük a lézerrel dekorált gasztronómiai csodákat. Az eljárás természetesen nem tesz kárt egészségünkben sem.

És végül ráadásként – lézer a Nagy Napon

A szép, csipkeszerű kidolgozás szárnyakat ad a hölgyek fantáziájának, főleg, ha esküvőjükről van szó. Legyen szó a meghívókról, a ruháról vagy a teremdekorációról, a kedves minták romantikus hangulatot kölcsönöznek az eseménynek.
Nagyon jól mutatnak színesen…

Lézervágóval készült esküvői meghívó

és a klasszikus fehérben is.

Lézervágóval készült esküvői teremdekoráció

Dimensions.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.