Dubai Arch Tower

Dubai Arch Tower

A luxus ingatlan csodákat bemutató sorozatunk jelenlegi részében a Dubai Arch Tower épületét mutatjuk meg, a FazWaz.ae ingatlan portál segítségével.

A Dubai Arch Tower egy 41 emeletes lakóépület, amely Dubaiban, a Jumeriah Lakes Towersben található. Az épülettől rövid idő alatt érhető el a Dubai Mall és a Burj Al Arab. A 2009-ben átadott ingatlan 384 lakóegységet foglal magába. Mindkét oldaláról fantasztikus kilátás nyílik a Jumeriah tóra.

A projekt fejlesztője a dubai székhelyű Aber Properties ingatlanfejlesztéssel és szolgáltatással foglalkozó társaság, amelynek az a küldetése, hogy világszínvonalú projekteket fejlesszen és valósítson meg.

Építészeti szempontból megjelenésével az épület kompozíció, Dubai által nyújtott végtelen lehetőségeket szimbolizálja: Egy nagy ívből áll, amely a hatalmas téglalap alakú elemeket még inkább hangsúlyozza. Az épület 384 lakórészből áll, amelyek 1-2-3- szobásak, és 4 hálószobás duplex épület, kiskereskedelmi egységek, és irodahelységek is kialakításra kerültek. A Dubai Arch Towert úgy tervezték meg, hogy minden egyes apartman hozzáférjen a lélegzetelállító panorámához.

Dubai Arch Tower

A Dubai Arch Tower Dubai egyik legdinamikusabban fejlődő területén található, amely arról nevezetes, hogy elsősorban új, modern stílusú multifunkcionális tornyokból áll.

A tornyok lakásokat, irodákat és bevásárlóközpontokat, éttermeket tartalmaznak, és emellett egyszerű hozzáférést biztosítanak a főbb forgalmi utakhoz.

Az olyan létesítmények, mint a parkoló, a jakuzzi, az edzőterem és a feszített víztükrű medence szellősen lettek kialakítva.

A Dubai Arch Tower a Dubai Nemzetközi Repülőtere 26 perc autóútra, új Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér  kevéssel több, mint fél óra alatt érhető el.