Intarzia parketta lerakása

Intarzia parketta

Az intarzia parketta a faanyagok XXI. századi újraéledése során újult erőre kapott. Az intarzia szó berakást jelent, maga a technológia pedig, többféle anyagú és színű parkettákból kialakított hálózatot takar. Lerakása mindenképpen szakértelmet és megfelelő minőségű alapanyagokat igényel.

A fürdőszoba tökéletes kialakítása

fürdőszoba

A fürdőszoba lakberendezési kialakítása nagyon sok kötöttségnek kell, hogy megfeleljen. A vizesblokkok helye általában kötött, áthelyezésük csak nagyon költségesen oldható meg. A kis alapterületűek berendezése az alapelemek megfelelő elhelyezésén múlik.

Lakberendezés a Feng-shui elvei szerint

feng shui

Az otthonos hangulat kialakítása. A Feng-shui a lakás hangulatos és ésszerű berendezésének a háromezer éves múltra visszavezethető elvrendszere. A Feng-shui nagyon sok terülten alkalmazható a kert kiépítésétől a lakások kialakításán és berendezésén keresztül, akár egészen egy város megalapozásáig.

A luxushálószoba titka

luxushálószoba

Luxushálószobákkal mi általában csak a magazinok oldalain és az elegánsabb szállodák szobáiban találkozhatunk, azonban néhány praktikus ötlettel kevés pénzből mi is kialakíthatjuk saját luxushálónkat.