Legjobb hangulatú romkocsmák Budapesten

Könyvtár klub

Budapest romkocsmáiról a legnevesebb külföldi lapok előszeretettel áradoznak, így nem csoda, ha egyre népszerűbbek az ideutazók körében. Nagyon divatos a romkocsma túrázás, de a választék bősége miatt nehéz lehet a választás.  A Free Pub Crawl Budapest weboldal segítségével összegyűjtöttük a legjobb hangulatú buli helyeket, melyek különleges karakterükkel biztos emlékezetesek maradnak.

4-es 6-os Wesselényi Söröző

A korábban retro stílusú fehérneműket árusító bolt helyén nyitották meg a sörözőt, megőrizve a korábbi bolt dekorációit, próbababák üdvözlik a betérőket. A hely nemcsak hangulatos, de jó helyen van, az Erzsébet körúton. A dekoráció, a nyers téglafal, a falon sorakozó faliórák, a régi idők szép emlékeit felidéző képek miatt a fiatalok nagyon kedvelik. Napközben nyugis körülmények között a kanapék között, békés hangulatban lehet lazítani. De ha eljön az este, beindul az élet. A kedvenc csapatod meccsét is megnézheted, de ha nosztalgiáznál a hetvenes évek ikonikus játékaival, van csocsó, és flipper. Nyáron a körútra is kiülhet kis asztalok köré a társaság. Hétvégére nem árt helyet foglalni, ha beiktatnád a kocsmatúrába.

4-es 6-os Wesselényi Söröző

Könyvtár klub

A pesti egyetemisták körében a Könyvtár Klub az egyik legnépszerűbb szórakozóhely a Múzeum körúton, a Treffort kertben. Jó időben az asztalokhoz kiülve lehet az időt múlatni, de a hidegben sem kell máshová menni, hiszen a könyvtárhelyiségében lehet koncertet hallgatni a legkülönfélébb műfajokból. A koncertek után, ha még van energiád hétvégente DJ-k biztosítják a jó hangulatot. A fontos meccsekről sem kell félned, hogy lemaradsz, a kivetítők rendszeresen közvetítik az eseményeket. A helyben sütött pizzák illatának nehéz ellenállni, de szimplán egy baráti sörözésre, fröccsözésre kiváló a hely, nem véletlenül szeretik az egyetemisták is különösen a sikeres vizsga után.

Könyvtár klub